Wat hebben wij u te bieden?

LESCAM is de enige ontwikkelaar en officiële importeur en distributeur van LESCAM producten.

GRATIS DCI WORKSHOP
Wij geven ook als service een gratis DCI workshop om kennis te maken hoe ons LESCAM instructie camerasysteem werkt. Let wel, deze kunt u alleen bij ons krijgen, indien u al heeft besloten om de aankoop bij ons te doen.


NA-SERVICE
Bij aankoop van ons LESCAM instructie camerasysteem bij ons, geven we u tevens gratis na-service met betrekking tot technische ondersteuning en als u evt. vragen heeft over het systeem zelf, en we blijven deze geven totdat u het systeem onder de knie heeft! We houden u ook op de hoogte als er een update is van ons firmware, welke u krijgt als u het systeem bij ons heeft aangeschaft.


We hebben ook de mogelijkheid om onze monteurs naar de klant toe te sturen voor inbouw in heel Nederland. Voorwaarde alleen is, dat er wel 5 klanten in de regio in onze planning moeten staan.

GARANTIE

Bij aanschaf van onze auto instructie camerasysteem krijgt u 2 jaar garantie. De aankoopbon is tevens uw garantiebewijs. De garantie geldt niet voor defecten ontstaan door onjuist gebruik van het product (zie onze Algemene Voorwaarden-2018.pdf). Garantie is enkel geldig indien u de aankoopbon kunt aantonen. Deze garantie krijgt u alleen, als u het product bij LESCAM heeft gekocht.

De garantie gaat pas in vanaf de inbouw datum, indien u natuurlijk besluit om deze bij ons te laten inbouwen. De reden waarom wij adviseren om het bij ons te laten inbouwen, is ook vanwege de gevoeligheid van het camerasysteem en gevoeligheid van het elektronisch systeem van de auto's. Het moet nl. op de juiste manier op elkaar worden afgestemd. Verder kan het elektronisch systeem van uw auto in de war worden gebracht.
Bent u technisch en zou u het zelf willen inbouwen, dat kan.
Garantie voor het product komt wel te vervallen, mits u dan de inbouw door onze monteur laat keuren of deze goed is geïnstalleerd. Voor een klein bedrag kunt u dan na controle ook in aanmerking komen voor de fabrieksgarantie.
Let wel: de goedkeuring moet wel plaatsvinden binnen 8 weken.


OFFICIELE LESCAM INBOUWSTATION:
- Wij garanderen een goed ingebouwd systeem. Inbouw op locatie: LESCAM: heel Nederland en BelgiëADVIES EN TECHNISCHE ONDERSTEUNING

- LESCAM: 06-49875581 (09:00 - 22:00 uur)VERKOOPPUNT

- LESCAM: heel Nederland en België, sinds 2008: alle soorten camera's zijn bij ons te verkrijgen en tevens krijgt u gratis interactieve DCI workshop + demo van alle instructie camerasystemen. Uniek advies van verschillende inbouw mogelijkheden en accessoires.