Rally Sport Cam

 


Na 17 succesvolle jaren als enige ontwikkelaar van instructie camerasystemen zijn wij nu ook, op een totaal ander werkvlak, benaderd door deelnemers van de rallysport om een geschikte camera voor hen te ontwikkelen. In samenwerking met hun expertise en onze kennis en ervaring, is er een nieuw camerasysteem ontwikkeld in 2019 die speciaal bestemd is voor rallysport aangelegenheden. Dit systeem is getest onder extreme omstandigheden, onder toezicht van Lescam en de specialisten die aan vele Rally’s hebben meegedaan.

Beelden kunnen makkelijk via een SD-kaart worden afgespeeld op Windows via de bijgeleverde RSC software, of via WiFi. De opgenomen beelden kunnen alleen met ons beveiligingsdongel bekeken worden via de software. Dus privacy is hierdoor ook gegarandeerd bij verlies of diefstal van de camera en SD kaart. Zo kan men ook beelden die speciaal zijn geselecteerd, delen via Social Media… alles zelf bepalen wat men kan zien.

Er kan worden gekozen tussen een 2-kanaal camerasysteem en een 4-kanaal camerasysteem.

Voor meer informatie, dan kunt u telefonisch contact met ons adviseur opnemen: 06- 49 87 55 81 (Bereikbaar van maandag tot en met zaterdag: van 10 uur ‘s ochtends tot 10 uur ‘s avonds).

4-kanaal camerasysteem:

 

 


2-kanaal camerasysteem: