LESCAM educatie

De oprichter van LESCAM, dhr. Fariborz Atarzadeh, heeft heel lang terug zijn opleiding als rijinstructeur gevolgd en had vrij direct gemerkt dat hij behoefte had aan een hulpmiddel die hem verder kon helpen met het lesgeven. Als technicus van camera, licht en geluid, heeft hij door zijn technische achtergrond een instructie camerasysteem ontwikkeld.

In de afgelopen 15 jaar is hij, samen met onze LESCAM klanten, erachter gekomen dat ondanks de camera een goed hulpmiddel is, er nog enorme behoefte aan didactiek en onderwijskunde is als toevoeging. Samen met onze klanten hebben wij, naar gelang de behoeften van de rijinstructeurs, diverse cursussen en workshops ontwikkeld en in de praktijk getest.


CURSUS DIDACTIEK
Effectief en praktische uitvoering van de les.

CURSUS ONDERWIJSKUNDE INDIVIDUEEL
In deze cursus, die helemaal niets te maken heeft met het camerasysteem, ontwikkelt men een enorm begrip over verschillende soorten leerlingen en leerstijlen en daarbij de directe overbrugging naar het praktijk protocol.

Als men dit onder de knie heeft, zorgt het ervoor dat men gelijk efficiënter, en met een prettige werksfeer, iedere type leerling goed kan begeleiden en de doelstelling kan behalen. Dit spiegelt zich direct aan de hogere slagingspercentages en betere en veilige bestuurder (veilige kilometers na examen). Voor de rijinstructeur is dit commercieel een betere mond-op-mond reclame.

 

Er is uit onderzoek gebleken dat als men de cursus volgt en implementeert, de coach gemiddeld 25% vooruit gaat met zijn slagingspercentages. Daarom garandeert LESCAM minimaal 15% hogere slagingspercentages. Mocht het nader blijken dat door deze cursus uw slagingspercentages niet hoger komt dan 15%, betaalt LESCAM uw investering in de cursus direct terug.
WAT ONDERSCHEIDT LESCAM EDUCATIE MET MEESTE CURSUSSEN OP DE MARKT
1. Er wordt gekeken naar individu leerstijlen, aanvangsniveau en wensen van de cursist (rijinstructeur).
2. Een op maat gemaakte lesplan voor de individu.
3. Een simpele protocol waarbij men direct en makkelijk deze kan implementeren in zijn/ haar eigen lesplan.

- CURSUS EXAMENTRAINING
In deze individuele theoretische en praktijk cursus traint de rijinstructeur om na de coaching en corrector fase, de laatste pet als examinator op te zetten om de kandidaat klaar te maken voor praktijk examen omstandigheden.

- CURSUS NEGATIEVE FAALANGST
Begrip van verschillende soorten oorzaken van negatieve faalangsten en de plan van aanpak.


Voor het volgen van onderstaande cursussen is een hulpmiddel (een camerasysteem) vereist.

DCI WORKSHOP
1. om te voorkomen dat aanwezigheid van de camera niet storend wordt zowel voor rijinstructeurs zowel voor kandidaat;
2. didactische mogelijkheid van het instructie camerasysteem;
3. integratie van camerasysteem in eigen lesplan.

DCI GEVORDERDE CURSUS 1
Nog hogere efficiëntie van het instructie camerasysteem als hulpmiddel (nog meer uit uw investering halen).
1. motivatie huiswerk voor de leerling;
2. huiswerk beheren.

DCI GEVORDERDE CURSUS 2
1. eigen lesmateriaal maken en beheren;
2. commerciële inzet van het camerasysteem.