Disclaimer


Algemeen
Om de website van LESCAM zo informatief en duidelijk mogelijk te maken voor onze klanten, zijn er een aantal (technische) gegevens en uitleg aangegeven en beeldmaterialen gebruikt waardoor het beter te begrijpen is hoe het LESCAM instructie camerasysteem in elkaar zit. Hierdoor wordt de werkbaarheid van de producten beter aangegeven.

LESCAM systeem is ontwikkeld door en voor instructeurs. Om ons systeem te beschermen van imitaties, is ons systeem gekenmerkt/ gewaarmerkt en beschermd door onze eigen serienummers en onze logo. Daarnaast heeft ons instructie camerasysteem ook een unieke software player en firmware, die speciaal is ontwikkeld door LESCAM. Dit maakt het systeem hierdoor compleet in zijn originaliteit.


Delen van persoonsgegevens met derden
Lescam verkoopt uw gegevens niet aan derden en verstrekt deze uitsluitend indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

Gebruikersvoorwaarden gastenboek
Door gebruik te maken van ons gastenboek op de LESCAM website geeft u akkoord dat uw bedrijfsgegevens en uw ervaringen worden gebruikt voor verdere ontwikkelingen. Wij gebruiken uw ervaring voor andere klanten om uw ervaring met hen te delen.LESCAM software player en firmware:
LESCAM heeft de software player zelf ontwikkeld en bekostigd, speciaal voor instructeurs. Deze player is door middel van een veiligheidsdongel beveiligd. Zonder deze dongel kan de player niet worden geopend.
Het is ten strengste verboden deze aan derden te geven/ verkopen. Wanneer er sprake is van distributie van ons LESCAM software en firmware en als na grondig onderzoek blijkt dat deze zonder onze toestemming, in handen is gekomen van onbekenden, zijn we genoodzaakt juridische stappen te ondernemen. Ons software is te herkennen aan ons logo op de Player.Misbruik website tekst + beeldmaterialen:
Wanneer er naar ons oordeel sprake is van misbruik of oneigenlijk gebruik van onze teksten en beeldmaterialen, waarvan LESCAM geen toestemming heeft gegeven om deze te gebruiken, zal er gevraagd worden deze van uw website te verwijderen. Indien er geen gehoor wordt gegeven, dan zijn we genoodzaakt deze aan u te factureren. Indien de factuur niet wordt betaald, zullen er juridische stappen worden ondernomen.
Het is dus ten strengste verboden deze gegevens (tekst van de website + afbeeldingen) te gebruiken zonder enig toestemming van LESCAM. Alle eigen gemaakte beeldmaterialen zijn privé eigendom van LESCAM.
Het gebruik van technische gegevens en beeldmaterialen van LESCAM kan dus alleen door toezegging worden gebruikt.

 
Privacy
Wij vinden uw privacy ook heel erg belangrijk. Wij houden ons dan ook aan de privacywet. Dit betekent dat uw gegevens veilig zijn bij ons. In onze privacy verklaring leest u wat er met uw gegevens worden gedaan.


Vragen of verzoeken
Mocht u vragen hebben of een verzoek hebben mbt onze teksten en afbeeldingen, dan kunt u hierover contact met ons opnemen. Gebruik hiervoor de contactgegevens op deze pagina.

 
Fariborz Atarzadeh,
Founder/ Technisch Adviseur
LESCAM
 
 

Algemene Voorwaarden-2018.pdf