LESCAM DCI Workshop

GRATIS LESCAM SERVICE PAKKET
Alvorens men ons instructie camerasysteem aanschaft, kan men een demonstratie + DCI (Didactisch Camera Integratie) workshop van ca 1 ½ uur volgen in Amsterdam. Daarbij worden meerdere instructie camerasystemen behandeld. Op deze wijze wordt u op maat voorgelicht.
De interactieve DCI workshop is per direct te volgen in Amsterdam. Ook op uw eigen locatie kunt u zo’n workshop + demonstratie ontvangen, dan wordt er wel voorrijkosten in rekening gebracht. Indien er daarna besloten wordt het pakket bij ons aan te schaffen, worden deze voorrijkosten (geheel/ gedeeltelijk) verrekend. U kunt zich aanmelden via deze link: Neem contact op


WAAROM MOET MEN EEN INTERACTIEVE WORKSHOP VOLGEN
De afgelopen jaren is uit een onafhankelijke bureau onderzoek en onze eigen ervaring gebleken dat het volgen van onze interactieve DCI workshop een must is om het camerasysteem te gebruiken in de rijopleiding. Tijdens deze ca. 60 minuten durende sessie wordt de bedoeling, de werkwijze en vragen beantwoord.

Klanten die zomaar een camerasysteem aanschaffen benutten helaas de vele mogelijkheden niet, waardoor na verloop van tijd het systeem niet meer gebruikt wordt. Door veel vraag van onze klanten, realiseerden wij ons dat zelfs het instructie camerasysteem van LESCAM niet compleet is zonder een didactisch protocol om deze te integreren in het lesplan.


WIE GEEFT DE WORKSHOP 
Ons workshop wordt gegeven door een LESCAM erkende team van rij-instructeurs die zelf jaren ervaring hebben met LESCAM instructie camera’s en opgeleid zijn door Dhr Fariborz Atarzadeh die:
- oprichter en ontwikkelaar van LESCAM en LESCAM camera-instructie systemen is;
- meer dan 25 jaar ervaring heeft als cameratechnicus licht en geluid;
- meer dan 10 jaar rijinstructeur en al 15 jaar bezig is met instructie camerasystemen;
- bekend is met het geven van workshops en demonstraties op de rijschoolbeurzen van 2014 en 2015.


Volg ons Gastenboek waar onze klanten hun ervaring geven over ons instructie camerasysteem.