Beste klant,

om onze producten en service nog meer te verbeteren, horen we graag uw bevindingen hoe de intro (DCI workshop + demo) u is bevallen. Dit helpt anderen ook om hen te laten zien wat voor toegevoegde waarde het LESCAM instructie camerasysteem heeft voor hun lesplan. 

Daarnaast zouden we ook graag uw review willen weten van ons LESCAM instructie camerasysteem, hoe het u bevalt en of u evt. andere tips heeft voor onze bestaande klanten.

Alle feedbacks zijn van harte welkom!
Alvast bedankt!

Namens, LESCAM

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

Bericht schrijven >

1 | 2 | 3 | 4 | 5 volgende »

 

Vandaag bestaande Lescam ingebouwd in nieuwe lesauto. Fariborz heeft wederom weer puik werk afgeleverd. Alles weer naar volle tevredenheid klaar voor gebruik.
Inmiddels klein jaar bezig met de Lescam lesmethode. Leerlingen uiterst tevreden en ervaren een enorme meerwaarde van de lesmethode. Terugkijken van de beelden is niet alleen goed voor de meer visueel ingestelde personen, maar ook voor bijvoorbeeld de ouders die de vorderingen van kind letterlijk kunnen zien. Alleen maar positieve reacties. Ik ben een tevreden mens👍

Gemini Rijopleidingen, Addy van der Linden - 14-06-2019 - 13:47

 

10-03-2018

Beste lezer,
Om maar gelijk met de deur in huis te vallen.
Koop vooral niet de Lescam als je niet open staat voor een leermethode waarbij de leerling centraal staat in plaats van de rijinstructeur.
Als beginnende rijschoolhouder en instructeur heb ik nog niet zo veel ervaring op het gebied van onderwijs leergesprekken, maar die worden ruimschoots gecompenseerd door de lescam.
Om een voorbeeld te noemen. Als ik met een leerling de kruispunten aan het behandelen ben, dan zie je vaak dat het kijkgedrag nog wel eens te wensen over laat. Met de lescam kun je tijdens de les niet alleen de positie van het voertuig bekijken maar ook de beelden van het kijken zelf. Hiermee voorkom je het welles / nietes verhaal. Ook voor de situaties die goed gaan is dit een heel krachtig middel. Tevens is er de mogelijkheid om je leerling bepaalde situaties thuis terug te laten kijken als huiswerk.
Nog een mooi voorbeeld van dit mooie lesmiddel. Een collega van mij heeft al langere tijd de lescam in de auto en reed met de leerling door een 30km zone, waarbij aan weerskanten voertuigen geparkeerd stonden. Ik hoor de instructeur nog tegen de leerling zeggen “ altijd rustig rijden op dit soort wegen, want ze komen overal vandaan ” Hij had het nog niet gezegd of er schoot een klein kind tussen de voertuigen door. Men kon net op tijd tot stilstand komen, maar je kunt je voorstellen dat de desbetreffende leerling dit nooit zal vergeten. Het mooie is dan ook, dat je deze beelden in goed overleg op je website kunt zetten ter informatie.
Met een beeld tot maar liefst 290 graden rondom, ben je dus niet alleen verzekerd van een goed overzicht, maar je hebt ook een extra stuk zekerheid met schades, het staat immers op beeld.

DE VOORDELEN:
•Samen de verkeerssituaties terugkijken en bespreken met behulp van de opgenomen beelden.
•Alle leermomenten kunnen -als de auto stilstaat- aan de hand van de opgenomen beelden worden besproken.
•Je kunt de opnames thuis als naslagwerk gebruiken, of om je op de volgende rijles voor te bereiden.
•Als er bepaalde verkeerssituaties zijn, die je goed oplost, dan nemen we dat ook op
•De bekende “ja, maar”…..of “ik heb wel gekeken” discussie bestaat niet meer.
•Jij en het thuisfront, kan het niveau en vorderingen meebeleven.

DE NADELEN:
•In het begin even wennen dat je zelf ook op de beelden bent terug te zien
•Het vergt een investering.

Vriendelijke groet,

Etienne van Ginkel

Etienne van Ginkel - 13-03-2018 - 15:14

Ik gebruik het lescam systeem nu zo'n 4 maanden. Wat een geweldig systeem is dit zeg. Ik heb het systeem netjes laten inbouwen door de heer Fahriborz. Eerst was ik een beetje sceptisch over het volgen van de introductie workshop maar na het volgen van deze workshop was het me een stuk duidelijker dat het echt nodig is om goed geinfromeerd aan de slag te gaan met het systeem. Ik weet dat we het allemaal erg druk hebben in ons werk als rijinstructeur en daarom wilde ik de workshop in eerste instantie overslaan maar op aanraden van de heer Fahriborz toch maar de workshop gevolgd. Het werd me wel duidelijk dat het lescam systeem niet voor iedereen geschikt is. Dit systeem wordt alleen maar gebruikt door de elite instructeurs van nederland om hun leerlingen verder te helpen. Doe jezelf een plezier en je leerlingen ook en schaf dit systeem aan na er goed overnagedacht te hebben. Het vereist tijd en moeite om dit systeem goed onder de knie te krijgen en het te integreren in je lesplan. Als je er eenmaal een tijdje mee werkt dan merk je goede resultaten en je leerlingen gaan het doorvertellen aan hun omgeving en dit zorgt ervoor dat het lescam systeem zichzelf binnen no-time terugverdient. Lesgeven wordt veel eenvoudiger voor jezelf als instructeur omdat je niet meer alles hoeft te onthouden wat je leerling allemaal goed en fout heeft gedaan. Je systeem slaat het netjes op en tijdens je feedback laat je de leerling zelf naar de beelden kijken en voordat jezelf als instructeur gaat praten laat je eerst je leerling vertellen wat hij gedaan heeft wat er goed ging en wat er beter kan.
Ik ben heel blij met het systeem en hoop dat er in de toekomst een systeem online komt waarmee je ook achter je goed kan terugzien wat er gebeurt.
Hartelijk dank voor alles.
Timon van Vuuren
rijschoolvanvuuren.nl

Timon van Vuuren - 16-10-2017 - 00:02

 

Rijden nu al tijdje met de lescam in de rijschool en alle leerlingen maken er gebruik van.Iedereen is er vol van ikzelf ook werkt heel mooi om te laten zien wat er net niet helemaal goed ging maar zeer zeker ook wat er wel juist gaat.De leerling geven we voldoende huiswerk mee in opdrachtjes en doelstelling volgende les en ik moet zeggen het gaat echt snel als je ziet wat het verschil is in het begrijpen wat je eigenlijk in veel woorden wilt zeggen maar beelden zeggen veel meer.dat zeggen Mijn leerlingen tegen mij dus ik kan zeggen het werkt ECHT !! als de leerling zelf tegen mij zegt NU snap ik exact wat je bedoelt dan is het kwartje gevallen :)

Frans Robben - 31-05-2017 - 10:55


Bericht schrijven >

1 | 2 | 3 | 4 | 5 volgende »