Beste klant,

om onze producten en service nog meer te verbeteren, horen we graag uw bevindingen hoe de intro (DCI workshop + demo) u is bevallen. Dit helpt anderen ook om hen te laten zien wat voor toegevoegde waarde het LESCAM instructie camerasysteem heeft voor hun lesplan. 

Daarnaast zouden we ook graag uw review willen weten van ons LESCAM instructie camerasysteem, hoe het u bevalt en of u evt. andere tips heeft voor onze bestaande klanten.

Alle feedbacks zijn van harte welkom!
Alvast bedankt!

Namens, LESCAM

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

Bericht schrijven >

1 | 2 | 3 | 4 | 5 volgende »

Super tevreden over Fariborz! Hij neemt echt uitgebreid de tijd voor je.
Onlangs heeft hij een camera in de auto gebouwd en ben er erg tevreden over, mooi beeld en fijne bediening en een prima ondersteuning voor de rijles.
Fijne naservice, je kunt altijd met vragen bij hem terecht.
Mocht je een camera overwegen zou ik zeker voor een Lescam gaan.

Vincent Loor - 20-04-2020 - 18:21

Goeie service en ook na aankoop blijft de service goed, ook voor kleine dingen kun je altijd aankloppen!

M. Verdoorn - 02-12-2019 - 13:04

 

Vandaag bestaande Lescam ingebouwd in nieuwe lesauto. Fariborz heeft wederom weer puik werk afgeleverd. Alles weer naar volle tevredenheid klaar voor gebruik.
Inmiddels klein jaar bezig met de Lescam lesmethode. Leerlingen uiterst tevreden en ervaren een enorme meerwaarde van de lesmethode. Terugkijken van de beelden is niet alleen goed voor de meer visueel ingestelde personen, maar ook voor bijvoorbeeld de ouders die de vorderingen van kind letterlijk kunnen zien. Alleen maar positieve reacties. Ik ben een tevreden mens👍

Gemini Rijopleidingen, Addy van der Linden - 14-06-2019 - 13:47

 

10-03-2018

Beste lezer,
Om maar gelijk met de deur in huis te vallen.
Koop vooral niet de Lescam als je niet open staat voor een leermethode waarbij de leerling centraal staat in plaats van de rijinstructeur.
Als beginnende rijschoolhouder en instructeur heb ik nog niet zo veel ervaring op het gebied van onderwijs leergesprekken, maar die worden ruimschoots gecompenseerd door de lescam.
Om een voorbeeld te noemen. Als ik met een leerling de kruispunten aan het behandelen ben, dan zie je vaak dat het kijkgedrag nog wel eens te wensen over laat. Met de lescam kun je tijdens de les niet alleen de positie van het voertuig bekijken maar ook de beelden van het kijken zelf. Hiermee voorkom je het welles / nietes verhaal. Ook voor de situaties die goed gaan is dit een heel krachtig middel. Tevens is er de mogelijkheid om je leerling bepaalde situaties thuis terug te laten kijken als huiswerk.
Nog een mooi voorbeeld van dit mooie lesmiddel. Een collega van mij heeft al langere tijd de lescam in de auto en reed met de leerling door een 30km zone, waarbij aan weerskanten voertuigen geparkeerd stonden. Ik hoor de instructeur nog tegen de leerling zeggen “ altijd rustig rijden op dit soort wegen, want ze komen overal vandaan ” Hij had het nog niet gezegd of er schoot een klein kind tussen de voertuigen door. Men kon net op tijd tot stilstand komen, maar je kunt je voorstellen dat de desbetreffende leerling dit nooit zal vergeten. Het mooie is dan ook, dat je deze beelden in goed overleg op je website kunt zetten ter informatie.
Met een beeld tot maar liefst 290 graden rondom, ben je dus niet alleen verzekerd van een goed overzicht, maar je hebt ook een extra stuk zekerheid met schades, het staat immers op beeld.

DE VOORDELEN:
•Samen de verkeerssituaties terugkijken en bespreken met behulp van de opgenomen beelden.
•Alle leermomenten kunnen -als de auto stilstaat- aan de hand van de opgenomen beelden worden besproken.
•Je kunt de opnames thuis als naslagwerk gebruiken, of om je op de volgende rijles voor te bereiden.
•Als er bepaalde verkeerssituaties zijn, die je goed oplost, dan nemen we dat ook op
•De bekende “ja, maar”…..of “ik heb wel gekeken” discussie bestaat niet meer.
•Jij en het thuisfront, kan het niveau en vorderingen meebeleven.

DE NADELEN:
•In het begin even wennen dat je zelf ook op de beelden bent terug te zien
•Het vergt een investering.

Vriendelijke groet,

Etienne van Ginkel

Etienne van Ginkel - 13-03-2018 - 15:14


Bericht schrijven >

1 | 2 | 3 | 4 | 5 volgende »