DISCLAIMER

Algemeen
Om de website van LESCAM zo informatief en duidelijk mogelijk te maken voor onze klanten, zijn er een aantal (technische) gegevens en uitleg aangegeven en beeldmaterialen gebruikt waardoor het beter te begrijpen is hoe het LESCAM systeem in elkaar zit en om de werkbaarheid van de producten beter aan te geven.

LESCAM systeem is ontwikkeld voor instructeurs en om ons systeem te beschermen van imitaties, is ons systeem gekenmerkt en berschermd door onze eigen serienummer en ons logo. Verder wordt door ons unieke software en firmware die speciaal is ontwikkeld voor instructeurs LESCAM hierdoor ook door zijn originaliteit, gekenmerkt.


Misbruik
website tekst + beeldmaterialen:
Wanneer er naar ons oordeel sprake is van misbruik of oneigenlijk gebruik van onze teksten en beeldmaterialen, waarvan LESCAM geen toestemming heeft gegeven om deze te gebruiken voor publicatie of doorgeven aan derden, dan zijn we genoodzaakt deze aan u te factureren. Indien deze alsnog niet wordt betaald, zullen we we juridische stappen ondernemen.
Het is dus ten strengste verboden deze gegevens (tekst van de website + afbeeldingen) te gebruiken zonder enig toestemming van LESCAM. Alle (eigen gemaakte) beeldmaterialen zijn prive eigendom van LESCAM.
Het gebruik van technische gegevens en beeldmaterialen van LESCAM kan alleen door toezegging worden gebruikt.


LESCAM software en firmware:
LESCAM heeft de software (player) zelf ontwikkeld en bekostigd, speciaal voor instructeurs. Deze is en blijft eigendom van LESCAM.
Het is ten strengste verboden deze aan derden te geven/ verkopen of voor andere doeleinden te gebruiken. Wanneer er sprake is van distributie van ons LESCAM software en firmware en na grondig onderzoek blijkt dat deze zonder onze toestemming, in handen is gekomen van onbekenden, zijn we genoodzaakt juridische stappen te ondernemen. Ons software is te herkennen aan ons logo op de Player.


Contactformulier & e-mail
Wanneer u ons aanmeldformulier op onze website invult en opstuurt, of ons een e-mail stuurt, dan worden de gegevens die u ons toestuurt samen met evt. technische kenmerken door ons bewaard, zolang als naar de aard van het formulier en van uw bericht nodig of redelijk is voor de volledige beantwoording, afhandeling en/of verantwoording naar aanleiding van uw bericht. Uw bericht kan daarnaast terecht komen in ons e-mailarchief, waar het als gevolg van backupprocedures en wettelijke bewaarplicht gedurende 7 jaar of langer kan worden bewaard. Tevens wordt uw email adres gebruikt voor evt. update en nieuws van onze producten. Indien u deze niet wenst, kunt u zich afmelden in onze mailingberichten.


Gebruikersvoorwaarden
Door gebruik te maken van de LESCAM website geeft u aan akkoord te gaan met onze gebruikersvoorwaarden.


Vragen of verzoeken
Mocht u vragen hebben of een verzoek hebben mbt onze teksten en afbeeldingen, dan kunt u hierover contact met ons opnemen.Gebruik hiervoor de contactgegevens op deze pagina.