Onze auto camera systemenPLAYER VAN EEN 4-KANAAL CAMERA: LESCAM-360PLAYER VAN EEN 2-KANAAL CAMERA: LESCAM1280HD-G3
DE SYSTEMEN TIJDENS PRAKTIJKLES
Tijdens de praktijkles wordt er met een 1-kanaal, 2-kanaal of een 4-kanaal camerasysteem de hele rijles opgenomen op een sd-kaart tot 360 graden rondom de lesauto. Er wordt dan door de instructeur eerder gemarkeerde aandachtspunten m.b.v. een afstandsbediening binnen ca. 3 sec. gevonden en kan afgespeeld worden op een 7 of 9 inch scherm. Met deze systemen kunnen de beelden direct, zonder gebruik van een PC, afgespeeld worden om zo de instructeur de mogelijkheid te geven om de verkeerssituatie op het gepaste moment achteraf compleet met de leerling te herbeleven.


DE SYSTEMEN NA PRAKTIJKLES
Aan het eind van de les kunnen de opgenomen beelden op de sd-kaart meegegeven worden aan de kandidaat, zodat er thuis alsnog naar de beelden gekeken wordt en zelf-analyserend verder kan leren. Al met al, het geven en volgen van de rijlessen maakt het voor de kandidaat veel makkelijker om de verkeerssituatie te bekijken en te bestuderen. De instructies van rijinstructeurs worden gezien en gehoord en zo kan de kandidaat zich verdiepen in de afgelopen les en zich klaarmaken voor de volgende les.

 
 
GPS SYSTEEM
Onze camerasystemen hebben een ingebouwde GPS systeem, waarbij men met behulp van Google Earth te alle tijden kan weten waar de verkeerssituatie zich afspeelt op de kaart. Deze wordt geactiveerd zodra de auto camera begint op te nemen.
Op deze manier kan men ook de constructie en tekens op de weg bestuderen en ook de stratenkennis verbeteren.De systemen zijn makkelijk te bedienen. Er hoeft geen PC aan te pas te komen tijdens het geven van rijlessen, vanwege aanwezigheid van een ingebouwde scherm in de auto. Beelden zijn binnen ca. 3 sec. afspeelbaar via de camera op het scherm in de auto. De leerling kan thuis gemakkelijk de opgenomen beelden via een zelf ontwikkeld LESCAM software terug bekijken op een PC, die speciaal ontwikkeld is voor rijinstructie door LESCAM.