Beste klant,

om onze producten en service nog meer te verbeteren, horen we graag uw bevindingen hoe de intro (DCI workshop + demo) u is bevallen. Dit helpt anderen ook om hen te laten zien wat voor toegevoegde waarde het LESCAM instructie camerasysteem heeft voor hun lesplan. 

Daarnaast zouden we ook graag uw review willen weten van ons LESCAM instructie camerasysteem, hoe het u bevalt en of u evt. andere tips heeft voor onze bestaande klanten.

Alle feedbacks zijn van harte welkom!
Alvast bedankt!

Namens, LESCAM

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

Bericht schrijven >

« vorige 1 | 2 | 3 | 4 | 5 volgende »

Ik was al overtuigd van de positieve effecten van de lescamera maar na de uitleg en toelichting tijdens de gratis cursus werd ik bewust gemaakt van de vele extra mogelijkheden en opties. Ook tijdens de inbouw van de camera werd mij duidelijk hoe perfectionistisch deze man te werk gaat. Mede door zijn vele ervaringen op allerlei vlakken, is de camera professioneel geplaatst, waarbij alle veiligheidsaspecten gehanteerd zijn.
Ik kan iedereen aanraden om de tijd en de moeite te nemen om de cursus gratis te volgen en de inbouw door hen te laten verrichten.
Net zoals iedere leerling een eigen andere aanpak nodig heeft geldt dit ook voor de inbouw in het voertuig. En voor de mensen van Lescam is het iedere keer weer een uitdaging om de camera en toebehoren zo mooi en goed mogelijk te installeren. Wat een genot om deze mensen met zoveel liefde voor hun product bezig te zien.
DANK JE WEL.

Angelique Luiken / autorijschool Polar - 26-02-2017 - 12:49

Hoi.lescame.

Duidelijk uitleg. veel ervaring.opgebouwd.
Fijne om mee tewerken.met de lescame.
Goede cursus zeer leerzaam.
Ga zo door.

Mvg Diepek Anwb rijopleiding eindhoven

Anwb einhoven - 09-02-2017 - 09:00

Wat een prachtig systeem is de Lescam. Leerlingen varen er wel bij. Ik gebruik dit systeem inmiddels 2 jaar, en zou echt niet meer zonder kunnen. Ik raad iedereen die dit systeem wil aanschaffen wel aan om de cursus bij Fariborz te volgen zodat je de camera op de juiste wijze in je lesprogramma kunt integreren.

Rijschool Brands - 24-11-2016 - 13:05

De dag dat ik contact heb gehad met Fariborz was de klik gelijk goed en dat heeft zich nogmaals goed vertaald bij de demo en de installatie vd nieuwste lescam. Wat een geweldige service waarbij je merkt dat fariborz met trots en liefde met zijn vak bezig. Mijn vorige dashcams voor de lessen was en is niks vergeleken met de lescam die ik nu gebruik. Een aanrader voor iedereen die graag zijn vak op een juiste en professionele manier wil blijven uitvoeren. De toegevoegde waarde van de lescam is voor de leerling een geweldige zelfanalyse met als resultaat een betere inzicht in eigen rijgedrag. Top top top

Rijschool 5-Skills - 22-11-2016 - 08:37


Bericht schrijven >

« vorige 1 | 2 | 3 | 4 | 5 volgende »