Beste klant,

om onze producten en service nog meer te verbeteren, horen we graag uw bevindingen hoe de intro (DCI workshop + demo) u is bevallen. Dit helpt anderen ook om hen te laten zien wat voor toegevoegde waarde het LESCAM instructie camerasysteem heeft voor hun lesplan. 

Daarnaast zouden we ook graag uw review willen weten van ons LESCAM instructie camerasysteem, hoe het u bevalt en of u evt. andere tips heeft voor onze bestaande klanten.

Alle feedbacks zijn van harte welkom!
Alvast bedankt!

Namens, LESCAM

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

Bericht schrijven >

« vorige 1 | 2 | 3 | 4 | 5

Alweer bijna twee jaar werken wij met de camera van Lescam. Destijds wilden wij ons graag verder ontwikkelen, maar we hadden nog geen idee in welke richting we het moesten zoeken. Wij zijn toen terecht gekomen bij Lescam en kregen een demonstratie van het toen nog oude systeem. We waren gelijk enthousiast over wat er allemaal mogelijk was met de camera en hoe duidelijk het beeld eruit zag. Het is ook super handig dat situaties zoals ze zich op dat moment voordoen per direct besproken kunnen worden. Dat werkt echt super goed! De ondersteuning in combinatie met de workshop zijn wel hele belangrijke items voor ons om te kiezen voor Lescam zelf. De service is prima!

Verkeerscentrum Zoetermeer - 05-04-2016 - 21:25

Ik werk al een aantal jaren met de lescam, inmiddels het nieuwste type. Voor mij is er geen betere manier van ondersteuning voor feedback naar zowel leerlingen als rijinstructeurs. De mogelijkheid van het meegeven van een SD kaart met de rit is zeker van toegevoegde waarde.
De door mij gevolgde (individuele) introductietraining door Fariborz zelf, voor de camera heb ik als zeer leerzaam en nuttig ervaren. Daarnaast wordt er een perfecte service gegeven, het houdt niet op bij de koop. Ik kan iedere collega de lescam van harte aanbevelen.

Roy Somer - 03-04-2016 - 20:39

Sinds vorig jaar werk ik met de Les camera! Hiervoor met de t-eye, maar die nam veel kostbare tijd in beslag van de leerling. Lessen met de camera is geweldig, leuk en vooral leerzaam! Reguliere leerlingen, leerlingen met autisme, faalangstig of mensen die opnieuw een rij test moeten doen. Door zich zelf te zien hoe ze omgaan met een situatie, dat is super, daar kan de beste instructeur niet tegen praten of tekenen. Vorige week een nieuwe update gehad, zowel de camera als ik zelf van de bediening. De service en workshop's zijn heel goed en duidelijk, en helemaal Gratis!! Tot mijn verbazing zie ik nu nog een aanbieder met dezelfde camera, maar met een verouderde firmware erop, voor meer geld, en niet compleet,en zonder de service en workshops die je bij lescam wel krijgt. Besluit je om een les camera te kopen , kan koop hem bij lescam, daar zal je geen spijt van krijgen. Als je hem belt omdat je iets niet snapt, of je loopt tegen een probleem aan, neem dan even de tijd ervoor, want afschepen is er niet bij!
Want als je het beste van het beste gereedschap koopt, maar niet weet hoe je er mee moet werken, dan is het weggegooid geld. Maar bij lescam, krijg je meer terug dan waar je voor betaald hebt. Groetjes Petra

Rijschool-Petra - 03-04-2016 - 09:06


Bericht schrijven >

« vorige 1 | 2 | 3 | 4 | 5