Beste klant,

om onze producten en service nog meer te verbeteren, horen we graag uw bevindingen hoe de intro (DCI workshop + demo) u is bevallen. Dit helpt anderen ook om hen te laten zien wat voor toegevoegde waarde het LESCAM instructie camerasysteem heeft voor hun lesplan. 

Daarnaast zouden we ook graag uw review willen weten van ons LESCAM instructie camerasysteem, hoe het u bevalt en of u evt. andere tips heeft voor onze bestaande klanten.

Alle feedbacks zijn van harte welkom!
Alvast bedankt!

Namens, LESCAM

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

Bericht schrijven >

« vorige 1 | 2 | 3 | 4 | 5 volgende »

Ook ik werk inmiddels al weer enige jaren met de Lescam van Faribor.
Een maand geleden heb ik mijn camera ingeruild voor de nieuwste versie, de oude was al heel goed maar deze geeft nog weer een mooier en scherper beeld!
De service van Fariborz is zeer goed en ik kan dan ook iedereen aanraden dat als je een camera systeem wilt aanschaffen, DOE HET HIER!!
Koos van der Sterre
Verkeerscentrum Boskoop

Koos van der Sterre - 26-10-2016 - 17:45

We zijn uiterst tevreden over de lescam met al zijn mogelijkheden.
De leerlingen zijn enthousiast en leren er veel van. Door een juiste toepassing is het heel effectief.
De service van Fariborz is uitstekend hij laat je nooit in de steek.
Joop van Herpt

Rijschool van Herpt - 16-06-2016 - 08:35

Sinds vorige week is de lesauto van rijschool Grave voorzien van een Lescam met de allernieuwste firmware. Wat een verrijking van de rijlessen! Leerlingen zijn enthousiast en ook ik ben heel enthousiast. Het is een mooi systeem waarmee je de leerlingen kan laten zien wat ze nog niet goed beheersen. Maar wat heel leuk is, is dat ik nu ook kan laten zien wat goed gaat. Fariborz, bedankt voor je enthousiaste demonstratie en de lescam is heel mooi ingebouwd en er is echt rekening gehouden met mijn wensen.

Rijschool Grave - 22-04-2016 - 12:05

 

Ik heb een paar maanden geleden een Lescam aangeschaft een echte aanwinst voor mijn leerlingen en mijzelf. Leerlingen enthousiast ik ook ook natuurlijk. Maar na dat ik gisteren een workshop heb gevolgd in Amsterdam is het enthousiasme bij mij nog meer gegroeid ik zag dat ik met mijn Lescam nog veel meer kan doen, op het didactisch gedeelte dan ik al deed. Ben heel blij met deze ontwikkeling. Een nieuwe manier van lesgeven

Wim Seen - 10-04-2016 - 07:40


Bericht schrijven >

« vorige 1 | 2 | 3 | 4 | 5 volgende »