Beste klant,

om onze producten en service nog meer te verbeteren, horen we graag uw bevindingen hoe de intro (DCI workshop + demo) u is bevallen. Dit helpt anderen ook om hen te laten zien wat voor toegevoegde waarde het LESCAM instructie camerasysteem heeft voor hun lesplan. 

Daarnaast zouden we ook graag uw review willen weten van ons LESCAM instructie camerasysteem, hoe het u bevalt en of u evt. andere tips heeft voor onze bestaande klanten.

Alle feedbacks zijn van harte welkom!
Alvast bedankt!

Namens, LESCAM

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

Bericht schrijven >

« vorige 1 | 2 | 3 | 4 | 5 volgende »

Ik gebruik het lescam systeem nu zo'n 4 maanden. Wat een geweldig systeem is dit zeg. Ik heb het systeem netjes laten inbouwen door de heer Fahriborz. Eerst was ik een beetje sceptisch over het volgen van de introductie workshop maar na het volgen van deze workshop was het me een stuk duidelijker dat het echt nodig is om goed geinfromeerd aan de slag te gaan met het systeem. Ik weet dat we het allemaal erg druk hebben in ons werk als rijinstructeur en daarom wilde ik de workshop in eerste instantie overslaan maar op aanraden van de heer Fahriborz toch maar de workshop gevolgd. Het werd me wel duidelijk dat het lescam systeem niet voor iedereen geschikt is. Dit systeem wordt alleen maar gebruikt door de elite instructeurs van nederland om hun leerlingen verder te helpen. Doe jezelf een plezier en je leerlingen ook en schaf dit systeem aan na er goed overnagedacht te hebben. Het vereist tijd en moeite om dit systeem goed onder de knie te krijgen en het te integreren in je lesplan. Als je er eenmaal een tijdje mee werkt dan merk je goede resultaten en je leerlingen gaan het doorvertellen aan hun omgeving en dit zorgt ervoor dat het lescam systeem zichzelf binnen no-time terugverdient. Lesgeven wordt veel eenvoudiger voor jezelf als instructeur omdat je niet meer alles hoeft te onthouden wat je leerling allemaal goed en fout heeft gedaan. Je systeem slaat het netjes op en tijdens je feedback laat je de leerling zelf naar de beelden kijken en voordat jezelf als instructeur gaat praten laat je eerst je leerling vertellen wat hij gedaan heeft wat er goed ging en wat er beter kan.
Ik ben heel blij met het systeem en hoop dat er in de toekomst een systeem online komt waarmee je ook achter je goed kan terugzien wat er gebeurt.
Hartelijk dank voor alles.
Timon van Vuuren
rijschoolvanvuuren.nl

Timon van Vuuren - 16-10-2017 - 00:02

 

Rijden nu al tijdje met de lescam in de rijschool en alle leerlingen maken er gebruik van.Iedereen is er vol van ikzelf ook werkt heel mooi om te laten zien wat er net niet helemaal goed ging maar zeer zeker ook wat er wel juist gaat.De leerling geven we voldoende huiswerk mee in opdrachtjes en doelstelling volgende les en ik moet zeggen het gaat echt snel als je ziet wat het verschil is in het begrijpen wat je eigenlijk in veel woorden wilt zeggen maar beelden zeggen veel meer.dat zeggen Mijn leerlingen tegen mij dus ik kan zeggen het werkt ECHT !! als de leerling zelf tegen mij zegt NU snap ik exact wat je bedoelt dan is het kwartje gevallen :)

Frans Robben - 31-05-2017 - 10:55

De lescamera is door Fariborz in mijn nieuwe Audi A3 Sportback perfect ingebouwd. Kabels zijn keurig weggewerkt zonder ook maar iets door te knippen of los te schroeven. Lescam is een fantastisch systeem om mee te werken. Ik ben er van overtuigd dat lesgeven met gebruik van de lescam veel effectiever is.

René Stam - 05-04-2017 - 22:17

Ik werkte al met het camerasysteem van Lescam. Doordat de camera niet meer optimaal functioneerde heb ik het systeem helemaal opnieuw, door Lescam, laten inbouwen. Het systeem was in eerste instantie ingebouwd door Peter Claassen uit Waalwijk. Fariborz heeft laten zien dat het helemaal verkeerd was ingebouwd en de kabels over de airbag was gelegd waardoor deze niet meer kon functioneren. Het systeem is nu door Fariborz van Lescam perfect ingebouwd, kabels zijn weggewerkt zonder het dashbord weg te halen. Ik ben super tevreden zoals de camera het scherm en de navigatie zijn ingebouwd. Fariborz geniet van het perfect installeren van het camerasysteem, dat zie je aan alles. De cursus heb ik nog niet gevolgd, maar ga dit zeker doen. Als je perfecte kwaliteit wilt mbt het camerasysteem dan is er maar een persoon die hier voor kan zorgen en dat is de heer Fariborz van Lescam. Kwaliteit en perfectie gegarandeerd. Laat je camera aub niet inbouwen bij Peter Claassen in Waalwijk. Fariborz bedankt voor de perfectie inbouw.

Frans Sarton - 28-02-2017 - 20:28


Bericht schrijven >

« vorige 1 | 2 | 3 | 4 | 5 volgende »